Over ons

Even voorstellen: Wij hebben samen aan de Hogeschool van Utrecht gestudeerd. Wij zijn beide enthousiast bezig met de Duitse taal en hebben affiniteit met middelbare school leerlingen. Door onze verschillende nationaliteiten, Iris is Duitse en Inka is Nederlandse hebben wij verschillende expertises die wij bij het geven van bijles goed kunnen inzetten.
inka Inka kan als native Nederlandse de grammatica helder uitleggen en begrijpt waar de leerlingen tegenaan lopen bij het verwerven van de grammatica. Zij kan de leerlingen goed voorbereiden op schriftelijke toetsen. Daarnaast heeft Inka ervaring in het werken met leerlingen die door autisme of ADHD meer structuur en begeleiding nodig hebben.

iris Iris is native Duitse en haar sterke punten zijn het voorbereiden van de leerlingen op luistertoetsen, conversatie en mondelinge toetsen. Tekst verklaren bepaalt voor 50% het eindcijfer Duits op het Centraal examen. Extra aandacht en begeleiding over de wijze waarop een Duitse tekst kan worden aangepakt is dan ook van essentieel belang voor een voldoende cijfer op de eindlijst. Iris helpt haar bijlesleerlingen graag goed op weg.